Rólunk

Történetünk

Törmören, rövden: 16 év kertépítés után elegünk lett a folyamatos munkaerő problémából. Az állandó kifogásokból, hiányzásokból. Gondolom ezt nem kell részletezni egy vállalkozónak sem. Beruháztunk egy munkaerő helyettesítő gépre, az Avant 528 munkagépre, amivel a kertépítés talajelőkészítés munkafolyamatát csináljuk. Szívesen dolgoznánk Önnel is,hogy gyorsan, szakkszerűen , problémák nélkül végezhesse a munkáját. Keressen bennünket bizalommal!

Kiknek segíthetünk?

  • Magánszemélyeknek: 
  • Kertépítőknek:
  • Generál kivitelezőknek

Akikkel találkozhatsz a kivitelezésen

Tuzok Gábor

Tuzok Gábor

Ügyvezető

Magágyelőkészítés

Gyakori eset, hogy nem megfelelő minőségű termőföldet töltenek fel a területre. Ilyen esetben a speciálisan hajlított kapák, hatékony talajkeverést biztostanak.

Szerkezet javítás

Kötöttebb talaj esetén, pl. 2-3 cm vastagságban kvarchomokot lehet bedolgozni a javítandó területbe.

Termőföld terítés

Termőföld szétterítés a területen. Több száz m3 termőföld esetén érdemes nagyobb teljesítményű gépet választani.

Gyomírtot terület rotálása

Vannak olyan esetek, amikor a gyomírtott területet(nem tömör gyep) daráljuk össze a speciálisan hajlított kapák segítségével. Ilyen esetekben hatékony talajkeverés miatt a gyomírtott, és a gyomírtás előtt minimálisra levágott növényi maradványok nagy része a föld alá kerül, ezáltal csökken az elszállítandó hulladék.

Térkő kímélő alapanyagbehordás

Az Avant 528 1420 kg, tehát nem terheli jobban a burkolatot, mint egy személyautó. Törzscsuklós kialakítása miatt kímélőbb, mint pl az oldalankénti irányváltással irányított Bobcat.